Aan het laden...

Lifeline

Lifeline

Een dubbel gebeuren.

Enerzijds spelen de belangrijkste taferelen zich af in de slaapkamer van Marie-Jeanne, een vrouwelijke “godfather”.  Ze zorgt ervoor dat iedereen die haar bezoekt goedgemutst het huis verlaat ondanks het feit dat ze al maanden bedlegerig is en diep vanbinnen voelt dat haar einde nadert. Haar familie, die ze met ijzeren hand regeert, voelt dit ook maar schuwt deze confrontatie. Moeizaam overwint Marie-Jeanne de waarheid en komt ze tot een aanvaarden. Ze wordt daarbij geholpen door haar huisdokter en een a-typische priester.

Anderzijds, de organisatie Lifeline, gerund door niet altijd even competente vrijwilligers, heeft als doel via de telefoon soelaas te bieden aan mensen in moeilijkheden. Ook Marie-Jeanne en enkele familieleden maken gebruik van die noodlijn. De gebeurtenissen verlopen dus vaak gelijktijdig op de twee scènes en de dialogen en telefoongesprekken doorkruisen elkaar nogal eens.

Kluchtig, komisch, maar ook soms tragisch.

Galerij

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw voorkeuren op te slaan en om het aantal bezoekers in kaart te brengen. Alle info over ons disclaimer-, privacy- en GDPR-beleid kan je hier terugvinden.